Quad adventurers since 2006.

TireBalls–interesantno rješenje protiv probušenih guma

Vijesti 5. svibnja 2010.

author:

Array

TireBalls–interesantno rješenje protiv probušenih guma

[table][tr]
[td]

[/td]
[td][left] Probušena guma…kad se dogodi u šumi, u blatu…nije ugodno. A događa se…često, na terenu gumu nije teško probušti. Inteligentno, patentirano rješenja stiže iz tvrtke TireBalls. Za motocikle, ATVe, terence i specijalna vozila. Naizgled jednostavno, unutrašnjost gume se popuni sa 12 do 18 gumenih "lopti" (svaka se pojedinačno pumpa), i napravljene su od posebno otpornog materijala. Ovako složena guma, i pri probijanju većim predmetom (npr. grana) najviše će probušiti samo jednu "loptu", što ne utječe puno na performanse i omogućava dalju nesmetanu vožnju. Posebno interesantno natjecateljima, jer na utrci za ktpanje nema vremena.
www.tireballs.com
[/left]
[/td]
[/tr][/table]Dr.Dubrava…  :fup: točno tak, kratko i jasno objašnjenje…
Ovo je stvar koja je napravljena isključivo za utrke, i situacije gdje je nemoguće krpati ili mjenjati gume. Znači, guma se probuši, a ti voziš dalje kaod a se skoro ništa nije desilo, jer tad "balončići" preuzimaju ulogu.  :fup:

I naravno rješenje ima svoju cijenu, ali ako si natjecatelj, i npr. uložiš poprilično u vozilo, u pripreme, u put, i onda si recimo medju vodećim na utrci, smješi se dobar plasman, i PUF….guma…utrka je za tebe gotova…e tu ovo pomaže…

Array