Quad adventurers since 2006.

Politika privatnosti

Molimo vas da politiku zaštite osobnih podataka povremeno provjerite s obzirom na moguće izmjene.

Upotreba kolačića (Cookies) i ostale internetske tehnologije

Kao što je slučaj i s mnogim drugim web stranicama, i naš se može koristiti „kolačićima“ i drugim tehnologijama koje nam olakšavaju isporučivanje sadržaja ovisno o vašim područjima interesa i/ili analiziranje karakteristika vaših posjeta. Kolačići sami po sebi ne mogu se upotrebljavati za otkrivanje vašeg osobnog identiteta. Kada posjetite našu stranicu, možemo automatski prikupiti određene podatke, kao što su IP adresa, karakteristike pretraživača, karakteristike uređaja, operativni sustav, jezične postavke, podatke o korištenju  i druge statističke podatke o posjeti stranici.  Vaš preglednik nam može poslati obavijest o tome da li ste dozvolili primanje ili blokirali kolačiće.

Statistika poslužitelja

Naš poslužitelj globalne mreže koristi statistički softver. Ti su programi standardno obilježje svih internetskih poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički programi omogućuju nam da svoje stranice prilagodimo na način da budu što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine internetske preglednike, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naših stranica.)
Pružatelji usluga aplikacija trećih strana, alata i dodataka na našem web portalu, kao što su alati za dijeljenje putem društvenih medija, također mogu koristiti automatizirana sredstva za prikupljanje podataka o vašim interakcijama s tim značajkama. Ove informacije se prikupljaju izravno od strane pružatelja usluga i podliježu pravilima privatnosti ili obavijesti tih usluga. U skladu s važećim zakonom, nismo odgovorni za politiku privatnosti tih pružatelja usluga.

Poruka elektroničkom poštom

Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-poštu) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva. Vaše osobne podatke nikome ne prosljeđujemo, osim ukoliko smo na to obvezni po zakonu ili nalogu: sukladno nalogu pravosudnih tijela i kad vjerujemo da je otkrivanje podataka nužno kako bismo spriječili nastanak štete ili financijskog gubitka te u slučajevima istraživanja prijevare ili nezakonitih aktivnosti.

Discord

Kako koristimo aplikaciju Discord za komunikaciju, molimo pročitajte njihova pravila privatnosti na adresi https://discordapp.com/privacy.
Ukoliko Vam njihova pravila ne odgovaraju nemojte koristiti aplikaciju.

Vaša privola

Korištenjem ovih stranica dajete privolu na ovu Politiku privatnosti.

Promjene i prestanak uvjeta korištenja

CROline Adventures pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove internetske lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku.
Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni.