Quad adventurers since 2006.

Specijaliteti s roštilja: ROŠTILJ Šturlić

Vijesti 21. svibnja 2010.

author:

Array

Specijaliteti s roštilja: ROŠTILJ Šturlić

[table][tr]
[td]

http://www.croline.com/index.php/topic,4609.0.html [/td]
[td][left] Već dugo se na CROline-u provlače neki roštilji, ćevapi, pričaju se bajke o tom nekom Šturliću i njegovim specijalitetima sa roštilja. Mnogi su nas već pitali gdje se to može kupiti, nabaviti, kakav je to roštilj što CROline Team već godinama prakticira. Oni koji su se bilo kad s nama družili znaju o čemu pričamo. Bez ustezanja, o najboljim specijalitetima sa roštilja u regiji. Da, se ne bi stekao krivi dojam, krenimo malo sa predstavljanjem.
Dugogodišnja tradicija pripreme i obrade mesa u obiteljskoj Mesnici Šturlić, rezultirala je razvojem vlastitih receptura izrade najboljih specijaliteta za roštilj. U najsuvremenijem industrijskom pogonu svakodnevno se priprema 500-1000kg, svježih, gotovih specijaliteta za roštilj, koji se distribuiraju najpoznatijim roštiljnicama i restoranima u cijeloj Hrvatskoj.
[/left]
[/td]
[/tr][/table]

Od sad je moguća i pojedinačna svakodnevna dostava svježih specijaliteta. Slobodno nazovete: Roštilj Šturlić 01-2986-494 i naredni dan stižu delicije…

…koje ćete vrlo jednostavno prirediti, samo Vam treba bilo kakav roštilj i dobra volja. Svi specijaliteti su profesionalno i higijenski pakirani…

…na raspolaganju su Vam, ćevapi, šiš ćevapi, roštiljke, punjne pljeskavice, hamburgeri, ražnjići, uvijek svježi, ujednačene, vrhunske kvalitete, sa kojim ćete sigurno oduševiti svoje goste, i imati kvalitetu profesionalnog roštilja u vašem domu.

Cilj ovog teksta je da vas samo jednom nagovorimo da probate ove specijalitete, a kad prvi put osjetite miris i okus ovog roštilja reklama više ne treba.

I još jednom za sve narudžbe: 01 2986-494

Definitivno preporučio CROline Team  :fup:

…a nakon dobre papice…do jutra se može… :beerchug:

Array