Quad adventurers since 2006.

SKI & SEA kompanija svake godine sve uspješnija!

Vijesti 17. studenoga 2015.

author:

Array

SKI & SEA kompanija svake godine sve uspješnija!

Ponosni smo da smo zajedno sa kompanijom BRP (Bombardier Recreational Products), svjetskim liderom u Power sports proizvodima, imali mogućnost da organiziramo događaj na kojem je u 10 dana sudjelovalo više od 500 distributera i dealera iz svih krajeva sveta.

SKI & SEA DISTRIBUTOR – DEALER MEETING održan je krajem listopada u Budvi – Crna Gora.
[img width=479 height=640]http://imgur.com/oj47auH.jpg[/img]Proglašen je jednim od najvećih takvih skupova u južnom dijelu Europe.
Učesnici su bili iz različitih zemalja, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bugarska, Turska, Slovačka, Rusija, Ukrajna, Poljska, Azerbejdžan, Albanija….

Svim učesnicima prezentirane su novosti iz BRP svijeta. Također, svi su imali mogućnost testiranja najvećih BRP hitova za 2016, uključujući i najbolje SSV vozilo na tržištu – MAVERICK XDS TURBO, kao i najbolje modele vodenih skutera SEA DOO 2016 sa nevjerojatnih 300 KS.

Ponosni smo da se naša kompanija, koja pokriva 8 različitih tržišta, opet pokazala kao pouzdan partner i da je iz godine u godinu sve uspješnija.

Svim učesnicima BRP Club 2016 Budva Crna Gora, još jednom se najljepše zahvaljujemo i pozivamo da i slijedeće godine budu dio našeg tima.

SKI & SEA Team

Array