Quad adventurers since 2006.

Prvi časopis za Quadove uskoro na kioscima

Vijesti 11. srpnja 2008.

author:

Array

Prvi časopis za Quadove uskoro na kioscima

Samo desetak dana nakon što je izašao ovaj broj Moto Puls-a na tržište stiže i njegovo specijalizirano off-road izdanje pod nazivom Moto Puls 4 Quad. Pritom izlazak novog izdanja, koje bi se na kioscima trebalo naći četiri puta godišnje, nimalo neće utjecati na ritam izlaženja samog Moto Pulsa, čiji slijedeći broj redovito izlazi u osmom mjesecu.
 

Kao što i samo ime govori, Moto Puls 4 Quad će se u prvom redu baviti četverociklima, ali ne samo njima. Odluka da se pokrene ovaj novi časopis temeljila se na sve većoj zainteresiranosti za tu vrstu vozila za slobodno vrijeme, kao i nemogućnosti daljnjeg povećanja broja stranica Moto Pulsa, no osnovna je ideja proizašla iz činjenice da su se tijekom proteklih godina ova zabavna prometala trajno uvukla pod kožu dobrom dijelu redakcije. Iako će bazu časopisa činiti upravo članovi redakcije Moto Pulsa, za to smo specijalizirano izdanje angažirali i neke nove vanjske suradnike, dok će sportske teme i putopise uglavnom pokrivati kolege iz Croline Teama, koji su kao prvi na ovim prostorima pokrenuli internetsku stranicu namijenjenu četverociklima (www.croline.com).
 

 

Moto Puls 4 Quad izlaziti će po godišnjim dobima, a upravo će ona u mnogočemu određivati i njegov sadržaj. Naime, osim četverociklima, ovaj će se časopis baviti i drugim proizvodima za slobodno vrijeme, pa će tako u proljetnom i ljetnom razdoblju naglasak biti stavljen na testove jet ski plovila, dok će se u zimskom periodu pronaći i pokoji test motornih sanjki. Isto tako, novi časopis će se s veseljem pozabaviti buggy i UTV vozilima, za koje dosad na stranicama Moto Pulsa jednostavno nije bilo dovoljno mjesta.
 

Svakako treba naglasiti  kako će novi časopis biti izrađen po strogim kriterijima koji vrijede i za Moto Puls, što znači da će svojom formom i  kvalitetom slijediti dobro poznate obrasce. Osim pojedinačnih i usporednih testova, novosti i obilja sporta, Moto Puls 4 Quad će se baviti i aktualnim temama vezanim uz četverocikle i jet ski, a naći će se mjesta i za školu vožnje Viktora Bolšeca, ali i za prerade, testove guma, opširne putopise i avanture svake vrste. Da bi sve sjelo na svoje mjesto, zadnje će stranice popuniti i popularni strip Joe Bar, jasno u svom četverokotačnom izdanju, dok vas, drage čitatelje, molimo da nam šaljete svoje male oglase, pisma, prijedloge, ali i atraktivne fotografije za rubriku Naj ATV foto (e-mail: tomislav@motopuls.hr).
 

Planova ima mnogo, a želja da Moto Puls 4 Quad od samog početka nametne neke standarde kvalitete jasno je izražena kod svih koji su uključeni u ovaj projekt. Na putu da vam svaka tri mjeseca ponudimo zanimljivo štivo i atraktivne fotografije nijedno nam blato neće biti preduboko, nijedan put neće biti previše prašnjav, nijedno jezero neće biti prehladno… Vjerujemo da ćete te naše namjere prepoznati već u prvom broju, u kojem vam između ostalog donosimo usporedni test radnih četverocikala do 50.000 kuna, pojedinačne testove supersportaša Kawasaki KFX 450 R i Suzuki LT-R 450, kao i test Adlyjevog modela 280 AS za one koji traže sportski dojam za nevelike novce.
 

Uz novitete za ovu i predstojeći sezonu, jet-ski vozila će biti zastupljena i kroz test sjedećeg Sea Doo-a i stajećeg HSR Benellija, a biti će tu i mnoštvo sporta, zanimljiv putopis kroz Gorski Kotar i još puno drugog prigodnog sadržaja. Važno je pritom napomenuti da Moto Puls 4 Quad u svom prvom broju neće biti prisutan u baš svakom kutku Hrvatske, no uz Zagreb i Zagrebačku županiju, moći ćete ga pronaći i Varaždinskoj, Osječko-Baranskoj, Brodsko-Posavskoj, Splitskoj, Istarskoj i Primorsko-Goranskoj županiji, a oni iz ostalih dijelova Lijepe naše najlakše će doći do svog primjerka Moto Puls 4 Quad izdanja putem godišnje pretplate (4 broja) u iznosu od 80 kuna (vidi kupon na str. broj 9 Moto Pulsa). Dakle, svi oni koji vole ovu vrstu vozila (i plovila) ili jednostavno sa zdravom znatiželjom traže novu vrstu kućnih ljubimaca kojima će adrenalinski kvalitetno popuniti svoje slobodno vrijeme, naći će put do svog primjerka ovog časopisa. Dopustite da vam Moto Puls 4 Quad bude jedan od prozora u alternativni off-road svijet, koji je rijetko kada suh, a još rjeđe sasvim čist, ali je zato beskrajno zabavan i iznimno uspješno vam ne dopušta da ikada odrastete. Uostalom, samo jednom se živi…

Array