Quad adventurers since 2006.

Oproštaj legendarnog Gorana Goričkog

Vijesti 9. rujna 2011.

author:

Array

Oproštaj legendarnog Gorana Goričkog

MLADINA – JASTREBARSKO, 11. rujan 2011.

Goran Gorički je uz Nenada Šipeka najbolji motokrosist Hrvatske svih vremena. Uz njih u ovu najvišu klasu svakako se mogu ubrojiti još Leno Šoštarić, Stjepan Glogović, Viktor Bolšec, Marko Leljak ….
Motokros klub Jaska, u čijim je redovima Gorički počeo i proveo najviše vremena, priređuje mu svečani oproštaj na kraju karijere, uz spektakl za njegovu vjernu publiku, te lijepo druženje, a bit će sjajna prilika da se sretnu praktički sve generacije vozača, kako domaćih, tako i iz drugih, posebno susjednih zemalja. Tako su svoj dolazak već potvrdili; Nenad Šipek, Leno Šoštarić, Milko Vesenjak, Silvin Vesenjak, Janez Juhant, Marijan Avbelj, Petar Bogičević, Janez Sitar, Viktor Bolšec, Karlo Golub, Antonio Šamec …. a doći će, naravno i mnogi drugi, od najmlađih u MX 50, do veterana i legendi, kao i vozača četverocikala ….

ZBOG VELIKOG ZANIMANJA NATJECATELJA, TE BROJNE PUBLIKE, PROMJENA U PROGRAMU OPROŠTAJA GORIČKOG, U NEDJELJU, 11. RUJNA NA MLADINI: GORAN IZLAZI NA START S NAJJAČOM KATEGORIJOM, U 17,00 SATI. S MX1 & MX2 vozačima odvesti će počasni krug i zaustaviti se kod “stola” pokraj središnje tribine. Tamo će pozdraviti publiku, primiti brojne darove i čestitke, a pridružit će mu se i nasljednik na Mladini, vrlo daroviti MAX HERENDIĆ. Nakon njihovog rukovanja – GORAN GORIČKI na motociklu odlazi u Box – U LEGENDU !!!
 Elitna međunarodna konkurencija ponovno će startati i zacijelo pružiti publici lijep sportski užitak …

http://www.facebook.com/event.php?eid=252765878089489

Array