Quad adventurers since 2006.

Luda sezonska akcija !!!

Vijesti 5. listopada 2007.

author:

Array

Luda sezonska akcija !!!

Kad smo prije 6 godina počeli sa prodajom ATV i QUAD četverocikala, ljudi su nas čudno gledali, zagledavali mala simpatična vozila, raspitivali se, informirali i pitali čemu to služi, kaj to je?
Kao jedan od prvih dobavljača četverocikala na hrvatskom tržištu, koje smo tek stvarali, od početka smo potencirali sportsku notu i ulagali nemala sredstva u natjecateljski dio, bili jedni od pokretača nacionalnog quad prvenstva Hrvatske, na kojem danas za naš SP MotoPROM Racing Team voze i šampioni svojih klasa: Kovačić, Stern .

Od prvog dana pozorno smo birali što ponuditi na tržištu i rukovodili se idejom da kupcima ponudimo kvalitetna i pouzdana vozila po najprihvatljivijim cijenama.

Stoga i danas sva vozila iz našeg prodajnog programa, a usudimo se reći da imamo možda najveću ponudu četverocikala u Hrvatskoj, imaju važeću homologaciju i ispunjene sve standarde za prodaju u EU. Znači, svako vozilo kupljeno kod nas možete registrirati i legalno voziti po svim prometnica i stoga smo već godinama vodeća firma u prodaji registriranih ATV i QUAD vozila. No možda najbitnija stvar je sam pristup prodaji vozila, gdje izgradjujemo jedan prijateljski odnos sa našim kupcima kroz sve usluge post prodaje, vrhunskog održavanja, servisa i ono na što smo posebno ponosni, veliki izbor svih rezervnih dijelova za sva vozila našeg programa. Sva naša vozila prati minimalno 12 mjeseci kompletnog proizvodjačkog jamstva za vašu sigurnu i bezbrižnu vožnju.

Uz respektabilne prodajne rezultate trudili smo se da ekipiramo i opremimo jedan od najboljih profesionalnih servisa ATV i QUAD vozila, koji je svojim znanjem i stručnošću prepoznat čak i od profesionalnih natjecatelja koje uspješno pratimo kroz natjecateljske sezone.
Četverocikle doživite na pravi način tek kad ih vidite, i s toga Vas pozivamo da nas posjetite u našem prodajnom salonu u Remetincu (Karlovačka cesta 17), gdje će ljubazni i stručni savjetnici dati sve informacije, pomoći pri odabiru i demonstrirati karakteristike bilo kojeg od uvijek izloženih bar 20ak modela…
Array