Quad adventurers since 2006.

Leo Pard uz nas

Vijesti 30. rujna 2007.

author:

Array

Leo Pard uz nas

Od ljeta ove godine na našem tržištu posluje tvrtka KMH Zagreb d.o.o. kao generalni i ekskluzivni zastupnik poznatih svjetskih proizvođača skutera, motora i četverocikala CFMOTO, FYM i SACHS. Pored navedenih motornih vozila, KMH Zagreb d.o.o. je također generalni i ekskluzivni zastupnik za električne bicikle LBH te V-CAN zaštitnu opremu (kacige, štitnici, hlače, jakne, rukavice…).
Sva gore navedena vozila i opremu možete naći u Leo Pard centrima širom Hrvatske www.leo-pard.eu , robnom markom tvrtke KMH Zagreb d.o.o.
KMH Zagreb d.o.o. je dio europske grupe KMH GROUP koja je osim Hrvatske, generalni i ekskluzivni uvoznik za sva gore navedena vozila za cijelo područje bivše Jugoslavije tj. Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Crnu Goru, Makedoniju.
Od samog početka, ulažući u razvoj prodajno/servisne mreže, robna marka Leo Pard je postala prepoznatljiva i prihvaćena od širokog kruga kupaca koji uvijek traže optimalan odnos uloženog i dobivenog u pogledu kvalitete, opreme i cijene. Uz centralni prodajno-izložbeni salon motornih vozila Leo Pard u Zagrebu (Sesvete, Zagrebačka 57A) KMH Zagreb d.o.o. je u vrlo kratkom vremenu stvorio prodajno-servisnu mrežu od preko 30 Leo Pard centara širom Hrvatske. Sa ciljem da zadovoljstvo kupca bude glavni zadatak, stručno prodajno i servisno osoblje uvijek će pomoći pri odabiru, odluci ili bilo kojim drugim savjetima. Samom prodajom briga za kupca ne prestaje, već to doživljavaju kao početak suradnje kako bi svaki kupac mogao maksimalno uživati u svom vozilu, uz kvalitetan redoviti servis i održavanje u Leo Pard centrima.
Samim izborom proizvođača koje zastupa, vidljivo je da vodstvo KMH Zagreb d.o.o. na čelu sa gosp. Darkom Tupekom uvijek teži optimalnom odabiru, gdje svako vozilo pruža najviše za uloženi novac.
Konstantno razvijamo našu djelatnost, proširujemo našu ponudu i uskoro možete očekivati puno novosti u Leo Pard centrima su riječi direktora KMH Zagreb d.o.o., Darka Tupeka
Dodatna pogodnost koju pružaju Leo Pard centri u Hrvatskoj je mogučnost probne vožnje prije kupovine a vrlo značajna i bitna prednost kupovine u Leo Pard centrima je da na rezervne dijelove NE čekate danima, tjednima ili čak mjesecima pošto su svi dijelovi već osigurani a u slučaju većih popravaka koji zahtjevaju više radnih dana Leo Pard centri će vam ponuditi mogućnost zamjenskog vozila po vrlo povoljnim uvjetima ili čak besplatno ako se radi o jamstvenom slučaju. Inače jamstvo za sva vozila kupljena u Leo Pard centrima iznosi 12 mjeseci ili 8000 km.

Još jedna dodatna pogodnost su i mogučnosti plačanja i financiranja. Trenutno Leo Pard centri u suradnji sa VOLKSBANK-om i PBZ-om nude mogučnost financiranja putem kredita do čak 84 rate ili 7 godina, tako da npr. ATV CFMOTO CF500 možete voziti već od 776 kn / mjesečno, a npr. skuter FYM SCOOTER ONE 125 već od nevjerojatnih 171 kn / mjesečno.
Od mogučnosti plačanja tu su MASTERCARD, MAESTRO, VISA, VISA ELECTORN, DINNERS, AMERICAN EXPRESS, potrošački krediti MASTERCARD-a do 36 mjeseci, potrošački krediti AMERICAN EXPRESSa do 36 mjeseci, potrošaki kredit DINNERS do 12 mjeseci.
Potražite i posjetite Leo Pard centar u vašoj blizini i uvjerite se osobno u njihovu ponudu, pristupačnost i kvalitetu.

Vjerujući u kvalitetu i izdržljivost svojih vozila, Leo Pard se odlučio na poseban vid suradnje sa portalom www.CROline.com . Kao generalni i ekskluzivni uvoznik za CF MOTO program motornih vozila, koji u ponudi ima snažne i bogato opremljene 4×4 ATVe CF 500 i CF 500A, osnovan je poseban Leo Pard CROline DEMO Team koji će u najtežim terenskim uvjetima tijekom narednih godinu dana testirati i pratiti tri CF 500A ATVa. Ujedno ovakav zahtjevan projekt predstavlja prvi profesionalni test izdržljivosti ATV vozila u Hrvatskoj. I to ne jednog nego tri vozila kako bi se najbolje mogao vidjeti utjecaj različitih stilova terenske vožnje na ATV vozilo. Kako bi se i Vi sami uvjerili u mogućnosti navedenih vozila , bit će organizirane pokazne vožnje Leo Pard CROline DEMO teama, gdje ćete i sami moći sjesti, vozili i probati navedena vozila na terenima za koje su i predviđena.
Pored demonstracijskih i probnih vožnji Leo Pard CROline DEMO Team-a, će uskoro u ponudi Leo Pard-a biti i cjelodnevne pustolovne vožnje na CF500/500A 4×4 ATV vozilima uz vodstvo CROline Team-a po vrlo pristupačnim cijenama, tako da ćete biti u mogučnosti prisustvovati jednoj od brojnih pustolovnih vožnji CROline Team-a i doživjeti osječaj vožnje po divljim i nepristupačni m terenima lijepe naše :-).
Kako se Leo Pard CF 500/500A 4×4 ATV vozila ponašaju na terenu čitajte u našim već tradicionalnim reportima sa pustolovnih vožnji, a kad Leo Pard CROline DEMO Team vidite u gradu, na QUAD/ATV utrkama, druženjima ili posebnim demonstracijskim vožnjama slobodno priđite, razgledajte i pitajte za probnu vožnju koju će Vam članovi Leo Pard CROline DEMO teama sa zadovoljstvom omogućiti …
Array