Quad adventurers since 2006.

Honda ATV 2014

Vijesti 15. kolovoza 2013.

author:

Array

Honda ATV 2014

[table][tr]
[td]

[/td]
[td] Honda, u svome razvoju nije zanemarila seriju ATVa. Kod nas dosta nepoznati (radi cjenovne politike za Europu) no USA predstavljaju jedan od najprodavanijih brandova. Pogotovo u srednjem segmentu, uistinu radnih ATVa. Znači ATVa koji se svakodnevno koriste za posao, a tek jednim dijelom za zabavu i rekreaciju. Već godinama slove kao izuzetno izdržljivi i pouzdani. [/td]
[/tr][/table]
Za 2014. Honda je upotpunosti razvila nove verzije poznatih modela:FourTrax Rancher i Fourtrax Foreman seriju. Ono što je interesantno Honda i dalje ne vjeruje remenu i CVTu, novi modeli imaju poboljšani electric shift (ESP) sa dva kvačila, poluautomatsku varijantu, ili klasični 5 brzinski mjenjač.
Fourtrax Rancher poznati radni model, za 2014. je u potpunosti ponovo razvijen, nova šasija sa drugačijim rasporedom masa 420ccm tekučinom hladjenim motorom sa smanjenom masom, povećanim hodom ovjesa i i bitno povećanim komoforom.

…novi agresivni dizajn i grafike, upotpunjuju moderan izgled ovog ATVa. Tu je poznati Honda 4×4 ssustav a u najlusuznijoj izvedbi brzine se mjenjanju na gumb (kao tiptronic).  Svi modeli mogu biti opremljeni i EPSom. Tu je i nova paleta boja.

ForeTrax Foreman dugogodišnji najprodavaniji Hondin model, koji je uz radne mogućnosti pružao i dosta zabave, za 2014. godinu je dodatno osnažen. Potpuno nova, snažnija šasija, bolji ovjes, veći komfor.

Takodjer tu je sad i potpuna 100% blokada prednjeg diferencijala za najteže uvjete. Takodjer u izvedbi sa tri vrste mjenjača, i mogućnošću EPSa.

Više na:[url]http://powersports.honda.com/[/url]Razvijaju oni i ATVe, samo nemaju interesa za EU tržište, tu su radi drugačijih (kompleksnijih) EU zakona prinudjeni ATVe drugačije opremiti, i onda ispadnu preskupi.

Array