Quad adventurers since 2006.

Honda ATV 2012

Vijesti 18. svibnja 2011.

author:

Array

Honda ATV 2012

[table][tr]
[td]

[/td]
[td] Honda se pridružila ranim najavama i produkciji modela za nova godišta. Tako da će novi modeli Honda ATVa biti dostupni već od sredina Srpnja. Predstavljeni su novi modeli srednjeg segmenta. FourTrax Rancher, tradicionalno jedan od najprodavanijih modela ATVa u Americi, ovaj put potpuno redizajniran, sa brojnim opcijama, od električnog servo-a do električnog mjenjača(electric shift program). Pokretani hondinim novim agregatom od 420ccm sa vodenim hladjenjem i ubrizgavanjem proizvode se u verziji 2WD i 4WD. Vidimo ga na slici dolje:
[/td]
[/tr][/table]

Idući model koji je potpuno redizajniran je Hondin 229ccm ATV FourTrax Recon. Poznati agregat sa obiljem okretnog momenta, i opet sve opcije od servoa do ESP mjenjača, ovaj put i na malom 2WD ATVu.

Treći u ovoj skupini 2012 je TRX400. Namjenjnen za najteže zadatke sa novim 397 RFVC (radijalna četveroventilska komora za izgaranje) motorom koji je definirao novi pristup izdržljivosti i dugotrajnosti.

Nadamo se da ćemo uskoro vidjeti što više Hondi i na našim terenima jer uistinu radi se o vrlo kvalitetnim ATVima, jer Honda ne prepušta ništa slučaju, a do tad sve informacije lako pogledate na:

http://www.powersports.honda.com

Array