Quad adventurers since 2006.

HMS: QuadCross SAMOSTALNA disciplina…

Vijesti 5. studenoga 2009.

author:

Array

HMS: QuadCross SAMOSTALNA disciplina…

[table][tr]
[td][table][tr]
[td]

[/td]
[td][left] Mogli smo ovu vijest nazvati i "breaking news" ali nismo, iako to možda zaslužuje. Najbitnije je da je QuadCross opet potpuno samostalna disciplina, sa svojim priznatim i demokratski odabranim predsjedništvom. Na sastanak smo stigli sa dosta nepoznanica, tim više što nismo bili ni pozvani, a odlučivalo se o QuadCrossu kao disciplini. Istina, pokazalo se točnim da su neki po svaku cijenu htjeli QuadCross "utopiti" u motocross, supercross, supermoto itd…no na kraju većina gospode iz motocross komisije nakon što su čuli naše argumente, prepoznali su pozitivnu inicijativu i podržali naš prijedlog gdje QuadCross ostaje samostalna potpuno ravnopravna disciplina…
[/left]
[/td]
[/tr][/table][/td]
[td][left]

[/left]
[/td]
[/tr][/table]I najbitnije treba spomenuti da su nazočni članovi predsjedništva gosp.Nožinić i gosp.Glavaš, savršeno zastupali interese discipline. Od momenata Glavaševog odriještiog "NE" spajanju disciplina do mudre Zoranove argumentacije u polemici oko kompetentnosti predsjedništva discipline.

Iako se neki članovi predsjedništva najavili svoj dolazak a nisu se pojavili, rezultat je izvanredan. Dogovorena je statutarna verifikacija predsjedništva i obuka sudaca kako bi disciplina i u tom smislu bila pokrivena.

No nije sve teklo "glatko", većina članova komisije je bila "zavedena" igrom pojedinaca koji su situaciju predstavljali kao da quadcross "moli" da ih se primi u istu komisiju i objedini sa motocrossom. Od izjava "ne možete vi bez motocrossa" do osporavanja ljudskih vrijednosti pojedinih članova našeg predsjedništva. No ipak na kraju diskusije većina iskusnih članova komisije je uvidjela o čemu se tu radi i quad ide dalje…

…u novu godinu prvenstva sa otvorenim mogućnostima rada i napredovanja. Za prvi zadatak novog predsjedništva ocjena 5+. Bravo dečki!!!

Array