Quad adventurers since 2006.

DynoJet: Powercommander III

Vijesti 26. travnja 2007.

author:

Array

DynoJet: Powercommander III

Dynojet research LTD, www.dynojet.com je jedna od prvih kompanija (1972) koje je krenula sa proizvodima za posebne namjene u svrhu poboljšanja performansi, karakteristika i ponašanja sportskih vozila. Većini natjecatelja je poznat njihov set proizvoda Powercommander, poseban set uredjaja za promjenu režima rada motora, u svrhu postizanja boljih performansi.
Budući da u najnovijoj III verziji podržavaju i većinu poznatih ATVa, predstavit ćemo spomenuti uredjaj.
www.powercommander.com
Powercommander III ( sa dodacima) Vam jednostavno omogućava da bez zahvata u postojeću originalnu elektroniku izvučete najviše iz vaše mašine. Potpunom kontrolom ubrizgavanja, uz uporabu vlastitih definiranih mapa.
Jednostavno uredjaj spojite USB portom na Vaše računalo i složite si kompletan setup za svaki teren, za svaku stazu, i u vožnji mjenjate već predefinirane režime rada, sukladno, snazi, okretnom momentu…itd…Potpuna kontrola na vrlo jednostavan način uz optimizaciju i fino podešavanje svakog režima…Uz sami uredjaj dolazi veliki broj već tvornički predefiniranih mapa, definiranih za različite usisne, filtere, različite ispuhe, različita oktanska goriva. Tako da i ako niste znalac uz već predefinirane mape dobit ćete zavidne rezultate. A ako ni to nije dovoljno na samom uredjaju imate gumbe sa kojima direktno možete povećati ili smanjiti dotok goriva, i promjeniti kut otvaranja.

Software koji se isporučuje uz uredjaj je intuitivan i omogućava usporedjivanje već napravljenih mapa, sa grafičkim prikazom, interakciju sa već postojećim itd…
Powercommander III pokazuje sve svoje prednosti tek uz dodatke PowerIGNITION, QuickShifter, MultiHUB…
o kojima ćemo više u nekom od narednih tekstova….

Tekst: Nino
Copyright: Croline ATV & QUAD portal 2007.
Array