Quad adventurers since 2006.

DDK7

Vijesti 12. ožujka 2008.

author:

Array

DDK7

Dolaskom jeseni i zime, motoristi od veseljaka postaju tužne osobe. No, onda nekom igrom slučaja dođe proljeće i opet smo željni ceste i kilometara. Jedna sezona je za nama, a nova počinje. No, ne zaboravimo da moramo paziti na sebe, ali i na druge u prometu, a sve s ciljem da što manje ljudi nastrada tijekom ove sezone. Kao i uvijek do sada, da bi potakli sve na dva kotača na razmišljanje o oprezu u prometu, organiziramo dobrovoljno davanje krvi. Sedmo po redu. Hrvatska udruga za sigurnost motociklista u prometu (HUSMOP) i motoristi okupljeni oko moto portala „www.motori.hr“ stoga svojim primjerom i daju krv te pozivaju na jači angažman svih koji mogu pomoći oko smanjenja broja stradalih u prometu, a smatramo da je riječ o nacionalnom problemu.

Cijelu priču provodimo uz pomoć naših stalnih partnera – Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu, brojnih hrvatskih moto klubova, no na žalost i bez aktivne pomoći nadležnih državnih institucija. Kako broj prodanih motocikala i skutera raste svake godine, još jednom pozivamo nadležne institucije da krenu sa inicijativama koje će se baviti specifičnim problemima koji muče vozače na dva kotača, pogotovo što je među njima i veliki broj mladih i neiskusnih vozača.

Smatramo da će nas, kao i svaki puta dosada, podržati nekoliko stotina motorista i drugih građana koji bi time iskazali podršku programu. Za dobro raspoloženje brinut će se sami motoristi, a po davanju krvi svi skupa se vraćamo u Movie Pub, Savska 141, Zagreb. U Petrovoj 3 nas već očekuju, naši omiljeni “vampiri” će biti spremni da nas čim prije odrade, a na vampirskim stranicama provjerite tko i kada može davati krv.

Na plakatu je vidljivo da se okupljamo u subotu 12.04.2008. do 12:00 sati, a potom u pratnji policije vodimo organiziranu kolonu prema Petrovoj 3. Trasa kretanja je Savska – „zeleni val“ – Hotel Sheraton – Draškovićeva – Đorđićeva – Smičiklasova – Vlaška – Petrova. U povratku se krećemo sljedećom relacijom: Petrova – Kamaufova – Derenčinova – Šubićeva – Držićeva – Slavonska – Vjesnik – Savska.

Sve koji će nam se pridružiti molimo da svakako budu ispred Movie Puba prije 12:00 sati jer zbog radnog vremena Petrove 3 moramo krenuti u 12:00 sati. Pitanja vezana uz događaj i možete naći ovdje.

Po povratku s DDK se mislimo nastaviti družiti i feštati, a na ovoj stranici i pripadajućem forumu će biti objavljen cjelokupan program. Kao što većina zna, planira se roštilj, bit će nešto besplatne cuge, a moći ćemo čuti i koji je motocikl proglašen najboljim, vidjeti kandidatkinje za Miss Motori, te ostala brojna događanja koja će potrajati dugo u noć.

Kontakt:
Vitomir Lučić
Koordinator akcije
E-mail: tajnik@husmop.hr i/ili vito@motori.hr
Web: www.husmop.hr i/ili www.motori.hr

Preuzeto sa motori.hr – http://www.motori.hr/Nadolazi_nam_DDK7_2268.html

Array