Quad adventurers since 2006.

CROline Report: PH quad – Oriovac 27.05.2007.

PH Quad 28. svibnja 2007.

author:

Array

CROline Report: PH quad – Oriovac 27.05.2007.

Sezona uspješnih QUAD utrka se nastavlja…ovaj put u Slavoniji, u Oriovcu…i zbilja je bilo lijepo vidjeti male jurilice u pitomom slavonskom krajoliku…

Jedan prelijepi događaj uz koji smo već zaboravili prošlotjedno otkazivanje utrke u Maloj Mlaki. Kvalitetno uređena staza (iako ponegdje možda malo i preuska), dobro pripremljena vozila i raspoloženi vozači jamčili su dobre utrke sa puno borbe i efektnih poteza.


Staza bitno drugačija od one u Rakovom potoku, ravnija, brža, i po našem skromom sudu bitno primjerenija QUADovima, atraktivnija gledateljima.
Do izražaja su došli manji, lakši, okretniji quadovi, (u klasama u kojima su se natjecali dvotaktni “cvajeri” su dominirali), koji su s lakoćom “šrekali” i otklizavali kroz zavoje u optimalnim putanjama i “lovili” sekunde…
Vozilo se borbeno “na nož” uz par odličnih duela a plasman je često odlučivan jednim krivim “šaltanjem” ili malo većim lukom u zavoju…uglavnom praznik za oči gledatelja (istina, malobrojnih).
Čestitke pobjednicima, komplimenti organizatorima (nadamo se da ćemo iduće godine vidjeti i više utrka u drugim regijama)

U galeriji se nalaze slike sa ove utrke. ->Klikni ovdje<-

Posebna zahvala HMS MOTO (Quad) gosp.Melinšćak, gosp.Jagodić
Tekst: Nino
Foto: HMS Moto (Quad)

Array