Quad adventurers since 2006.

Auto Motor Show 2010 u Areni Zagreb

Vijesti 16. rujna 2010.

author:

Auto Motor Show 2010 u Areni Zagreb

U Zagrebu će se od 17. do 19. rujna održati dosad najveća auto-moto manifestacija, koja će u tri dana posjetiteljima predstaviti bogati sportsko-kaskaderski, edukativni, izložbeni te zabavni program.
Promotor i gost zagrebačkog Auto motor showa Zagreb je poznati vozač F1 Giancarlo Fisichella.

Udruga Arcobaleno pod vodstvom ključnih osoba talijanske Polizie di Stato, već pet godina organizira i izvodi jedan od najvećih nacionalnih motornih evenata u Italiji poznat kao Arcobaleno Motor show dallo Stretto u kojem aktivno sudjeluju sva nadležna ministarstva i policija, šampioni motorsporta te nacionalni i regionalni mediji uz posjećenost od preko 250.000 tisuća ljudi.

Zabavni program osigurat će posjetiteljima ugodne i zabavne trenutke uz razne glazbene izvođače, plesne skupine, dječje zborove. Tako će otvorenje u petak, 17. rujna u 21 sat svojim koncertom uveličati grupa Colonia.
U subotu će posjetitelje zabavljati plesne skupine uz muzičke kompilacije renomiranih DJ-a.
Nedelja je pod okriljem obiteljskog dana osigurala više sadržaja za djecu, od edukativnih poligona za vožnju, igara do nastupa dječjih plesnih skupina i zborova.

 Cijena ulaznice od svega 20 kuna svakako je dodatna garancija velikog odaziva javnosti.

 Kako kažu organizatori, cilj je da Auto motor show Zagreb postane tradicionalno prometno događanje u gradu Zagrebu na kojem će se okupiti javnost, policija, mediji i sve relevantne institucije u prometu, a radi promicanja prometne kulture te smanjenja posljedica prometnih nesreća u uvjetima stalno rastućeg prometa posebno u Gradu.