Quad adventurers since 2006.

Arctic Cat je stigao u Hrvatsku!

Vijesti 31. ožujka 2010.

author:

Array

Arctic Cat je stigao u Hrvatsku!

Konačno i u Hrvatskoj.
Poznati i priznati ATVi i ostala oprema američkog ARCTIC CATa, od 1.4.2010, preko domaćeg zastupnika NET i SPORT d.o.o. dostupni su i na našem tržištu. Višestruko hvaljeni četverocikli sa dugom tradicijom do sad nepoznati kod nas dolaze nam u desetak modela, svi redom homologirani i spremni za registraciju. Naravno i sve to uz dvogodišnje tvorničko jamstvo.  

Uz kompletno zastupstvo u blizini Rijeke, i prodajnu točku u Zagrebu, zastupnik radi na širenju prodajne i servisne mreže. Posebna specifičost , Arctic Cat Europe smješten je u Sankt Johann im Pongau blizu Salzburga  i isporuka svih naručenih vozila i dijelova maksimalno do 10 dana. A povodom dolaska na novo tržište,  ArcticCat četverocikli su trenutno kod nas povoljniji nego bilo gdje u EU.

Iako se nesumnjivo radi o vrlo pouzdanim i kvalitetnim vozilima, voditelj zastupstva kao dugogodišnji zaljubljenik u četverocikle i motorne sanjke razumije i pozna specifičnosti ovih vozila što najbolje oslikava citat:

“Servis mislim da treba biti na usluzi kupcu u bilo koje doba dana, pa i vikendom. Zbog toga smo se za početak odlučili da nam servis bude dobra reklama, a ne loša.”

Uskoro opširni testovi na CROline portalu.

Za sve informacije:

www.arctic-cat.com.hr

Array