Quad adventurers since 2006.

ADLY miniCAR 320

Vijesti 18. prosinca 2007.

author:

Array

ADLY miniCAR 320

Na proljeće očekujemo potpunu novost na našem tržištu, razigrani ADLYev mini terenski automobil.
Uz to homologiran, spreman za registraciju, vrhunskog dizajna i prihvatljive cijene (malo više od 40000kn).
ADLY je uistinu razvio nešto više od običnog Buggy-a, talijanski dizajn, spojen sa funkcionalnošću novih tehnoloških rješenja. 4T vodom hlađeni jednocilindraš uz 4-ventilsku tehniku, i keramikom obloženi cilindar preko automatskog CVT mjenjača pokreće zadnje kotače.

Uz diferencijal, što je bitno za upravljivost i uporabu na cesti, vozilo posjeduje reduktor, i blokadu diferencijala za teže terene. Neovisni ovjes sva 4 kotača u kombinaciji sa velikim 24″ kotačima osigurava dobru prohodnost. Za zaustavljanje se brinu 4 hidraulično kontrolirana diska. Sportska sjedala sa T pojasevima daju posebnu notu ovom simpatičnom malcu.

  

Cijela karoserija i roll barovi su dopadljivo dizajnirani, sa posebnim usisima za zrak, a i prtljažnik je tu. Bogata instrument ploča sa svim poterbnim informacijama i kožno kolo upravljača upotpunjuju sliku ovog malog ADLYa koji je u 376kg smjestio puno puno više nego bilo koji buggy do sad. Izbor dodatne opreme je ogroman. Možda najbitniji dio je set za zatvaranje karoserije (vjetrobran sa brisačem i vrata, što ga čini prikladnim za sve vremenske uvjete). Ukoliko mislite više vremena provoditi na terenu tu je set sa vitlom, a sve ostalo od DVD/MP3 player-a do posebnih teretnih nadogradnji je na raspolaganju. U pripremi je i verzija sa malim diesel-skim motorom.

Array