Jedna obična subota...jedan običan dan...jedno obično popodne...i pada dogovor, iako je vani prek 30 stupnjeva, prašine kao u priči...ma, idemo...pa kaj bude, bude...neće nas malo te prašine preplašiti...ljeto...dugo...nije se baš vozilo....fjaka...ali idemo se malo zagrijati za jesen...

...i tak...dogovor na našoj CROline lokaciji No1: Stiže Kenny...kad tam u "zasjedi" čeka Ćućo...

...na početku se baš nešto nisu onak razumjeli...ono u stilu "nemoj sad da ti ja ustanem..." - "ma, kaj neću da te niti pogledam, nebitan si mi

"

..onda su se spomenule neke nove poslovne kombinacije naravno podvučeno janjetinom...i promjena raspoloženja je odmah uočljiva...

...BFF (best friends forever)...ili slika govori više od riječi...

...no zašto mi tu bezveze naklapamo i tratimo vrijeme čitatelja...pa zato da malo vidite kak je nama, kad uvijek čekamo Nevena, kad kasni bar pol sata...

i uvijek neki originalni izgovori...to treba čuti...

...i eto stigao i naš predstavnik kratkohlačne Alpske konjice...

...i končano spremni za pokret...kao što vidite 2 ATVa i jedan ultrasportski QUAD sa novim grafikama...i krećemo...već prepucavanje..."budete Vas dva mogli mene pratiti"...

...budemo, budemo..."a ti nas..." nije Nino od jučer..."malo" teži teren...i ATVi jedva prošli...ali prošao i quad...a nakon uspona je to ovak izgledalo...objesio kacigu o klin...

...i tak...vozimo se malo gore...malo dolje...

...malo slika za povjest...

...ajde da i ja budem na nekoj slici...

...i tak opet idemo dalje...vrijeme predivno...

...ode taj Neven...ne bi sačekao da ja to poslikam kak spada...

...i tak...malo po malo...stigli mi i na svadbu...outfitom malo odudaramo od ostatka svatova ali bar nas svi primejte...

...idemo dalje...još malo slikanja..."kratkohlačni Alpski vojnik" opet pozira...

...uf...koja fotka...

...ili mi dugo nismo vozili ili su ovi tereni postali strmiji...

..."kaj slikaš

"...

...a ne bi mi bili mi kad i na +30 ne bi pronašli blato...

...na putu prema blatu...

...JUPIIIII...blato...naš prirodni ambijent...kak je to dobro...blatooooo...(nemoj slučajno da vidim kakve primisli na neke afričke životinje koje se vole valjati u blatu

)...

...leteći "KENNY"...ideeeeee....

...i eto...to je to...do mraka...nekih 40ak km, malo ali lijepo, zabavili se podružili...i s osmjehom na licu doma...

....a danas...je isto subota...idemo na jednu posebnu vožnju...ja se moram jako paziti...jer sam ovdje u reportu "nagazio" neke ljude (a s njima se nije šaliti), pa ak ne budu razumjeli šalu i zafrkanciju...u stvari znat ćete ak ne bude narednog reporta...