A dali bude Graševina Iločka ili Kutjevačka? I dali se može vidjeti koliko se plača stolica? I dali se smije doči 15 minuta ranije , a kaj ako netko ne stigne doći prije 20,00 , dali se bude čekalo ?E da i dali je savez dao pristanak da se organizira za 60 ili samo 48 ljudi i dali se zna u koliko je razlaz?A zašto nije to sve navedeno u pozivnicama i zašto su u ovo vrijeme kada treba remenje stezati uopće slane pozivnice kada imamo stranice saveza?A dali bude došao i predsjednik saveza u pratnji tajnika i dva dopredsjednika jer onda ima četiri mjesta manje? Jel ovo plača Samobor ili dio plaća sportski savez grada i opčina?............. ****ote kolko pitanja a ? I molim predsjedavajučeg odgovor u pisanom obliku sa štambiljom saveza.I mislim da bi trebalo sazvati sastanak da se usuglase stavovi oko odgovora jer možda je netko na utrci u Samoboru pojeo previše pa nesmije tolko na dodjeli.Kaj ide samo 250 grama mesa po porciji ? Ja bih dao i krumpirovu salatu u prilog gratis samo da se zna.I sala neka bude na 14 stupnjeva da se malo više popije i da se što prije raziđe.Skoro sam zaboravil reči da se parking plaća 30,00 kn po autu unaprijed a računa se dva sata znači 60,00.
I još sam mislil pitati.....................