Drago mi je Grgiću što si napisao ovaj tekst ,jer si ti poslao neki dan očitovanje da podržavaš dodjelu u Sl . Brodu iz razloga jer je bila jedina pisana i konkretna ponuda ,a sada druga priča.
Očito da si izletio sa izjavom i to samostalno ,a da nisi pitao smiješ li ti napisati svoje mišljenje.
Očekivao sam odbijenicu ,ali dobro je što mail-ovi postoje od početka pa se uvijek mogu objaviti isto tako i tvoji koji su bili potpuno drugačiji.Po maill-u Šogorića udružila su se dva kluba kako bi se samo maknulo sve iz Broda.Zna se i odakle vjetar puše ,ali ovoga načina revanšizma za 2010 prema onima koji ne djele mišljenje članova predsjedništva ,odnosno dvojce je stvarno previše.
Kako ste krenuli super je i završilo .
Još uvjek se ne zna ni kada ni gdje će biti dodjela u Samoboru ,da li će sudionici morati što plaćati i za koliko je ljudi ,a sve to ste tražili od nas i razmišljanja su trajala deset dana ,uz pitanja :šta će biti na "švedskom stolu",tko plaća ,koliko ljudi smije doći ,itd, još nisu bila postavljena pitanja kakve su boje stolovi i da li su izvučene crte na parkingu

Završili smo i ovu priču,dodjela je u Samoboru u organizaciji Samobora i MCK 97,samo se nezna još kada,vjerovatno će mo biti obavješteni prije dodjele ,ako ne onda poslije.Moram naglasiti i da je odgovor došao u 22 h .,nakon što su pročitali moj tekst na croline-u kao požurnicu za očitovanje,i ovoga su puta stvarno bili brzi.
Da ne bi bili u zabludi nije nam krivo što će dodjela biti u Samobou , ali slijed događaja malo je reći da je smiješan.

Pozdrav !