Evo sijedim ispred kompa i

"Što je meni ovo trebalo" - 630 km,

, na mom dobrom starom Dinliju DMX 450, sa preko 16 000 kilometara, osjećam sa kao da sam popio barem bačvicu "dobrog" vina ( onog- tri trsa grožđa, dovoljno za tri hektolitra vina)

.
I drugima kažem " gušti su gušti, gušti se plaćaju i o guštima se ne raspravlja", glava je boljela i prije a nadam se da će i u buduće, barem još koji put, naravno zbog ovakvih razloga.
Dosta kukanja, idemo biti konstruktivni

Počelo je prije odprilike dva tjedna sa pitanjima, "čuj stari da li bi išao na party u Zelinu znaš organizacija je .. itd. itd,..... ma super baš bi probao svog Adly-a 500 kako ide, a i ovaj moj kompić bi išao sa 300-tkom i opet .. ..... ..... " .
Tjedan dana prije polaska bilo je predbilježena ekipa sa već spomenutim Adly-ima iz Pule, kolega sa foruma iz Delnica i uvaženi kolega "Fjuman", no na dan polaska skupili su se :

i u 06,oo, krenuli napojiti žedne konjiće i put pod noge, pardon pod kotače, i avantura je počela.
Krenuli smo starom cestom Pula -Rijeka ( obalom ) i iz te rane faze naše avanture baš i nema nekih sličica, morate razumijeti, pa biblioteke se ne otvaraju tako rano
Na prvu otvorenu "naletjeli" smo tek na "Vratima Jadrana" i tu
prve jutarnje retke-joj kako nam je dobro došla ova pomoć.

Zatim smo nastavili dalje starom cestom kroz Gorski Kotar,

Upsssss, vidi ovo:

Baš smo se nešto zaželjeli novoga štiva, ima mađu nama i fakultetski obrazovanih duša, a znate kako to, već sa njima ide
Čitanje

"politički komesar" iznosi neke nove teze,

velika "umna" rasprava u tijeku

zaključci su usvojeni

Konje, i ovako i onako zaključci -ne zanimaju, oni su tu da rade.

No što je? hoćemo li već jednom .........

evo, evo idemo....
Slijedeća stanka u metropoli, čitali smo u nekoj čitaonici, meni nepoznatoj na još tajnijoj poziciji, (a što da se radi, kad sam boravio u metromoli, ove lokacije nisam obišao, ali nikad nije kasno ) gdje nam se pridružio još jedan član sa foruma, ali ta događanja nisu ovjekovječena,
pa znate kako to ide sa tajnim pozicijama

.
Slijedeća stajanka je bila i najduža stanka u našoj avanturi, evo slika pa vi pogađajte gdje

Za one koji ne mogu otkriti poziciju Sveti Ivan Zelina CROline party

.
E tu je bilo svašta za vidjeti.
Vid vidi ovo............

Otimačica opet na djelu

mlade snage u usponu

Naravno neizbježna čitaonica

zar vas iznenađuje ekipa na upijanju novi znanja

pa opet knjige

da mi je samo znati kakvo ovaj "znanje" tako mazi????????

nekima je ipak "priznao" što čita

vidi ga što čita

a gradivio tek

Ovi su djelovali kao dobro načitan puk

Puno više načitanih je na video zapisu

Uglavnom teme su u čitaoni su bile tražene, a najtraženiji naslovi su bili

čak su i mlađi naraštaji prekontrolirali da li je štivo dobro

Nekako u vrijeme čitanja najzanimljivijih naslova počelo je i kišit, a nama se nije dalo razvlačiti šatore pod tim nepovoljnim uvjetima, pa smo odlučili, da se vratimo doma.
Iz Zeline smo krenuli oko 22 sata pod laganom kišicom, i po prilično klizavom asfaltu (barem za Dinli-ja, zadnji kraj je bio prilično nestašan ), pa je pala odluka, za Pulu se vraćamo autocestom.
Dokumentirano nije ništa, zbog mraka i vremenskih uvijeta, već spomenute kiše do Delnica, a od Delnica do Vrata -magluština.
No to još nije sve, nakon izlaska iz zadnjeg tunela prema Rijeci, moja najveća, a neostvarena želja, bila je, brzinom od oko 80 km/h srednjom trakom spustiti se do Rijeke, međutim onaj neodgojenac vjetar, stalno me šetao iz krajnje lijeve u krajnje desnu traku da sam počeo već sumnjati i u njegovo političko opredijeljenje.
Lijevo-desno šetanje potrajalo je do samog ulaska u Rijeku, i do Pule je put protekao, uglavnom bez nekih spomena vrijednih događanja.
Naša je avantura završila ujutro u 01,45 sati.
Mala statistika, ako nekoga zanima,

Ima i snimljenog materijala, ali to će biti naknadno dodano, normalno kad se dogovorim sa "Jubitubijem"