|
LORD
|
 |
« : 29. Srpanj 2010. 17:47:50 » |
|
Bliži se Kup nacija u Slovačkoj po informacijama koje imam 26.09.2010 navodno je HMS odobrio 100,000,00 kn ( šala mala ) 10 000,00 kn-isusek koliko je to paraaaa. Sad me živo zanima tko če od vozača ići na taj Kup jer ono što čujem nekak mi baš nije jasno priča se da idu neki vozači koi ove sezone nisu uspijeli ni jednu trku završit,a kamoli skupit bodove. No dobro to je ionako reprezentacija koja predstavlja HMS iz ( koje ono države ).
Sigurno predsjednik i podpredsjednik discipline već znaju tko ide.
Šta Vi mislite tko bi mogao ići na kup nacija ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
FireFox
300cc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #1 : 29. Srpanj 2010. 20:00:17 » |
|
Sad me živo zanima tko če od vozača ići na taj Kup jer ono što čujem nekak mi baš nije jasno priča se da idu neki vozači koi ove sezone nisu uspijeli ni jednu trku završit,a kamoli skupit bodove.
Ovo mi nekak smrdi da buš ti zastavu  nosil. Ili buš vozil? Po ovom kaj si napisal imaš sve zahtjeve ispunjene. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Linhai 300
|
|
|
MOTO ROYAL
300cc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #2 : 30. Srpanj 2010. 07:59:55 » |
|
Idu oni koje selektor odredi.A da je lova osigurana je , i to bi se ti Lorde začudio koliko.A da idu oni koje odredi onaj koji plača to je najprirodnije kaj postoji.Nadam se da se slažemo u tome jel da ? A HMS je koliko god bio loš nažalost jedini savez koji postoji i priznat od UEM i FIM tako da ako si zaboravio Lorde ovo je Hrvatska i savez je Hrvatski.....ili tebe nostalgija vuće u neku drugu državu? Hm ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
I nogom u guzicu je korak naprijed!
|
|
|
DENIS
PHQuad
Spol: 
|
 |
« Odgovor #3 : 30. Srpanj 2010. 13:43:46 » |
|
No coment na sve ! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
LORD
|
 |
« Odgovor #4 : 30. Srpanj 2010. 22:30:46 » |
|
Idu oni koje selektor odredi.A da je lova osigurana je , i to bi se ti Lorde začudio koliko.A da idu oni koje odredi onaj koji plača to je najprirodnije kaj postoji.Nadam se da se slažemo u tome jel da ? A HMS je koliko god bio loš nažalost jedini savez koji postoji i priznat od UEM i FIM tako da ako si zaboravio Lorde ovo je Hrvatska i savez je Hrvatski.....ili tebe nostalgija vuće u neku drugu državu? Hm !  Slažem se absolutno sa svime što kažeš,ali daj mi reci zašto se uopče vozi kup nacija i šta to točno znaći? I dali republika Hrvatska ima nešto od toga jer ipak iz proračuna HMS dobiva lovu za sport i rekreaciju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
LORD
|
 |
« Odgovor #5 : 30. Srpanj 2010. 22:31:30 » |
|
No coment na sve !  Šta tebi nije jasno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
MOTO ROYAL
300cc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : 31. Srpanj 2010. 09:31:41 » |
|
Slažem se absolutno sa svime što kažeš,ali daj mi reci zašto se uopče vozi kup nacija i šta to točno znaći? I dali republika Hrvatska ima nešto od toga jer ipak iz proračuna HMS dobiva lovu za sport i rekreaciju.
Lorde sjedi JEDAN ! Iz kakvog proračuna savez dobiva novac? Daj me molim te podući jer ja stvarno neznam i od kada to Hrvatska iz proračuna financira bilo koji nacionalni savez? Dali Hrvatska ima koristi? Ti evidentno imaš problem pristupa i shvačanja osnovnih sportskih načela kada je u pitanju amaterski i profesionalni sport.HOO iz sredstava koje osiguravaju od strane velikih sponzora i dijela od igara na sreču tipa loto , bingo i slično izdvaja prema nacionalnim savezima u ovom slučaju HMS sredstva za plače zaposlenika po kriterijima HOO-a te za pokrivanje troškova prostora i njegova održavanja.To su sva sredstva koja od strane bilo kog državnog tijela ulaze u savez ili su ulazila unazad mali milion godina tako da kada već laprdaš laprdaj sa argumentima.Ti još uvijek očito živiš u vremenu saveza za fizičku kulturu kada se financirala rekreacija i sport preko SOFKE.izgleda da si prespavao zadnjih dvadeset godina.  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
LOTUS
|
 |
« Odgovor #7 : 31. Srpanj 2010. 12:44:03 » |
|
zna se da sam jedino ja sposoban kvalitetno potrošiti te novce 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
čupko
50cc
|
 |
« Odgovor #8 : 31. Srpanj 2010. 17:49:31 » |
|
A tko je to "selektor" u ovom slucaju? Tko je izabran za tu funkciju, ako postoji? I zasto se odmah pjenite ako je Lord nesto pitao. Samo doza agresije i ni jednog odgovora. Tko od nasih vozaca ide na taj kup nacija? A prvi put vidim ovakav nastup kod MOTOROYALA. Agresivan stav, pljuvanje sugovornika i koliko vidim osim tebe nitko ovdje nije spominjao neka stara vremena i tu terminologiju, koju si ovdje iznio i koliko vidim sa kojom si upoznat.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Yamaha BigBear 250
|
|
|
MOTO ROYAL
300cc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #9 : 31. Srpanj 2010. 19:06:49 » |
|
Ja sam zadnji čovjek koji ima agresivan pristup.Moj odgovor ide Lordu na njegov prvi post , a prepun je ironije iz samo njemu znanih razloga.Predsjednici komisija ili direktori disciplina određuju reprezentativce. Tako je određeno u HMS-u.Dali je to u redu ili ne može se i tekako raspravljati ali je nažalost tako.Lord jako puno provokativno ubada po forumu a nažalost puca bez znanja i argumenata , a što se tiće spominjanja starih vremena uzeo sam ih za primjer Lordu koji se pita ...Koja je ovo država i koga zastupa HMS, kao i proračunsko financiranje sporta i rekreacije.Ulažem silan trud da bih odgovorio i podijelio informacije koje imam i znam sa svima samo što postoji struja koja ih niti ne želi jer im neidu u prilog.To naravno ja nisam i ne mogu biti kriv jer se i sam sa masu stvari ne slažem ali jedino legitimno je prihvatiti stvari onakvima kakvima ih je netko nadležan odredio.Sugovornike nikada ne pljujem jer je takav način komuniciranja ispod nivoa kojim se služim a usporedbe i šale sa pojedincima su iz čistog razloga što te ljude poznajem , znam da shvačaju šalu i da znaju da se na isti način mogu prema meni ponašati te da na to nema uvrede.Na kraju svaki moj post završava sa smajlićem , smijehom ili pozivom na piće tako da kvalifikacija mene kao pljuvača , agresivca i lika koji "ne daje ni jedan odgovor" je potpuno deplasirana i pogrešna. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
MOTO ROYAL
300cc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #10 : 31. Srpanj 2010. 19:11:26 » |
|
Ja bi poslao Veksa , Popovića i sebe.Oni nek se voze , a ja mogu popit za njih obadva.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
marx
50cc
Spol: 
|
 |
« Odgovor #11 : 21. Rujan 2010. 21:09:10 » |
|
I, tko na kraju ide na Kup Nacija?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
fajter
50cc
|
 |
« Odgovor #12 : 21. Rujan 2010. 21:32:31 » |
|
 NIKO NE IDE jer nismo spremni---- jedino idu ekipa koliko čujem iz kluba Jakovlje samo vidjet u Slovačku kako je to i kako se muži voziju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
marx
50cc