Borim se sam sa sobom da ne komentiram ali neide! Lorde daj više prestani tisra jer ako ima netko ko nema pravo išta reči si ti jer za ovu disciplinu fakat nisi ali fakat dao ni minorni dio.Da je razočaranje ogromno u to sam se sam uvjerio u par navrata kada se i na mom vozaču trenirala strogoća ALI ŠUTIO SAM jer sam i sam tražio striktnu primjenu pravila.Znam da djeca to najteže prihvačaju ali moramo znati da se u startu tražilo isključivo po pravilima , mjerenje metrima , i slično.E sada se to obija o glavu i sada svi gledamo kako to nije ljepo primjenjivati na djeci i slično.
Nažalost to se kaže kako siješ tako i žanješ i sada se po tko zna koji put potvrdilo da je tako. Svaki odlazak ili odustajanje gubitak je za disciplinu bez obzira radilo se o prvaku ili o posljednje plasiranom i ovdje je upravo rijeć o tome.Nažalost desilo se po onoj staroj koja kaže kada ti paše onda bi se j--o ali da ti ne uđe.Neide dečki i uz to što mi vas je zaista i istinski žao ovako se jedino može učiti i iči dalje , a da je ovdje prisutno jako puno povrjeđene taštine to je na prvom mjestu.Ispušite se i vozite dalje , malo odmora , pa malo znoja i sve prođe. Vjerujte da sam na vlastitoj koži osjetio kako je to.