DENIS
PHQuad
Spol: 
|
 |
« Odgovor #90 : 14. Srpanj 2010. 13:43:41 » |
|
Greška:" dosjetljiv " da i to nebi krivo preveo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
LORD
|
 |
« Odgovor #91 : 14. Srpanj 2010. 13:59:28 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
lijo
PHQuad
Spol: 
|
 |
« Odgovor #92 : 14. Srpanj 2010. 14:24:43 » |
|
a režiser bi bili Samoborci --sve po pravilniku malo figa moj Puba te pitam ,a i Šogoriča koliko če biti vozača za drugu godinu sa ovakvom politikom jako ste napredovali bez ljutnje molim ljepo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
MAX
150cc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #93 : 14. Srpanj 2010. 15:13:40 » |
|
Dećki neznam ćemu sva ova zbrka i prepirka. Zoran je ovaj put evidentno pogrešio. Ako misli da ga je neko oštetio pri HMSu postoji ziri i sud ćasti koji donosi odluke. Da to vode većinom ljudi iz motocrossa ali disciplinu quad su i stvorili ti ljudi i prvi i većina vozača je iz te discipline a i vozi se po tim stazama uglavnom. Direktor utrke je bio gsp. Karas pa se sve trebalo riješiti s njim i žirijem.Tu Puba Šogi Buba i ostali nemaju ništa. Koji je bio sudac u predstartu i ko je radio prijave treba se njima obratiti. Za ubuduće treba bit malo dobre volje i sabranosti i zamolit vozaće i odgovorne da izađu u susret. Siguran sam da svi hoće.Ali ako si kriv i postaviš se krivo svi okrenu leđa. Razmisli nisi prvi put pogrešio nitko nije protiv tebe nego ti sam ako imaš krivi pristup. Dubravko Herendić
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 14. Srpanj 2010. 15:16:10 MAX »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
LORD
|
 |
« Odgovor #94 : 14. Srpanj 2010. 15:21:03 » |
|
Dubravko ajd ti meni reci jel bi Karas pustio dijecu da voze da mu je u kojem slučaju prišo Šogorić i reko da ih pusti ? Bi garant ali Šogoriču nisu bitna dijeca od Zorana i tu je prići kraj.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
LORD
|
 |
« Odgovor #95 : 14. Srpanj 2010. 15:25:04 » |
|
Neću više pričat sa svima Vama, iduče godine nečete skupit sve vozače za jednu klasu a kamoli za 5.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
MAX
150cc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #96 : 14. Srpanj 2010. 15:28:47 » |
|
Dubravko ajd ti meni reci jel bi Karas pustio dijecu da voze da mu je u kojem slučaju prišo Šogorić i reko da ih pusti ? Bi garant ali Šogoriču nisu bitna dijeca od Zorana i tu je prići kraj.
Znate dase držim po strani i konkretan slućaj nisam vidio ali pazi ovo Šogi pusti nekog drugi uloži protest ko je kriv¨'Šogi zato treba potpis vozaća i organizatora ne branim nikoga samo dajem primjer slićan je primjer bio sada u Vukojevcu isto je bio Karas i sve se riješilo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
DENIS
PHQuad
Spol: 
|
 |
« Odgovor #97 : 14. Srpanj 2010. 15:41:54 » |
|
Dubravko ja sam strašno ogorčen i ljut na način kojim je sudac udaljio djecu,a što im nije dao voziti samo ogorčen ,samo da znaš da bi moja reakcija bila ista i za tuđu djecu.A nitko me ne može uvjeriti da Šogorić nije mogao intervenirati na ponašanje sudca prije svega kao čovijek i kao direktor discipline.Pisanje prigovora i te fore su samo za uplate ,to svi znamo.Tko je tim putem nešto rješio.Da li je Fašaić nešto riješio u Samoboru ili još sto drugih stvari.Pišete o pravilnicima ,o.k. primjer dali je promotor potpisao ugovor sa HMS-om kada i gdje se taj ugovor može vidjeti.Ako promotor i član komisije quad ne radi po p.s. što onda očekujete nešto od drugih.Pričate o sankcijama prma meni ,a kakve sankcije će dobiti takav uzoran sudac koji predstavlja nacionalni savez ? Pozdrav !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
MAX
150cc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #98 : 14. Srpanj 2010. 15:51:02 » |
|
Zoran ja nisam bio tamo ne govorim o nikakvim sankcijama prema tebi jel ti si sebe sam sankcionirao svojim postupkom kao i ja nekad ali stvar je da se promjeniš.Ne govorim o prigovoru nego o ljudskom traženju vozača da dopuste da dijeca voze kao šta je gosp Halilović zamolila za svog sina.Potpisao joj je nakraju i Crnković koji je dao prigovor.Sve je to bilo sada u Vukojevcima neznam ko od roditelja nebi potpisao da dijeca voze ne zbog tebe nego zbog njih mi bi ti potpisali stvar je samo u pristupu i ja za tebe ne tražim nikakve sankcije vijeruj mi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lovro
250cc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #99 : 14. Srpanj 2010. 23:00:59 » |
|
Pozivna utrka Rasinja 2009.godine.Došao sam sa dijetetom Lovro Katinić s Zoranom Nožinićem.Lvro se cijelim putem veselio i jedva čekao da dođemo u Rasinju.Dolaskom u prostor boksova istovarili smo opremu i vozla.U prostoru boksova pretežno MX.Organizator zamoljava Zorana da vodi dio za Quadove.Lovro prvi puta u svm životu vozi trening i utrku,kasnije im se pridružuje i Max.Ljepo druženje i vođenje utrke od strane Zorana što je i sam organizator priznao jer nisu imali iskustva s Quvadovima.VELIKO ˝HVALA˝˝10.07.2010.klub dolazi u Rasinju,slijedi prijava vozača.Dolaskom za prijavu vozača odmah napad gosp.Karasa na Zorana i tu počinje cijela priča.Trening i kvalifikacije prolaze kako tako.Prva utrka ulazak u predstartni prostor upozorene gosp.Bube koji dolazi sa staze radnim qvadom gdje nam kaže da se starta sa onoliko startni rampi koliko je i qvadova te kaže djeci da se maknu s motorima da može proći već tada polako ključa u meni.Supruga to primjećuje i pokušava me smiriti.Odlazim sa Zoranom na startnu liniju gdje nam gosp. Karas gromkim glasom kaže da ne možemo posložiti svoje motore iz kluba na što još više ključam u sebi.Odlazim kao pokisla kokš na svoju poziciju i pratim vožnju dijece.Po završetku prve utrke odlazim u boks gdje pripremamo motore za drugu vožnju.Puno problema na motorima ali se sve otklanja. Djeca odlaze prema stazi gdje i mi krećemo.Lovro i Tin se vraćaju plačući gdje Lovro kaže da se sudac sa brojem 20 izderao na njega i poslao ga u boks.Ostajem u boksu sa djecom pokšavajući ih smiriti.Zoran odlazi prema stazi a ja sav očajan sjedim u boksu i razmišljam što učiniti.Učinio sam to izbijesa.Zahvalio bi se svima na podršci na portalu:Lordu,Liji.Yoži,Šimi 100,friendly,Šure,LOTUS i MAX-u.Puno sreće i uspjeha na sljedećim utrkama.VELIKI POZDRAV od obitelji KATINIĆ
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Mario Katinić, X-TREAM klub ,BROD
|
|
|
DENIS
PHQuad
Spol: 
|
 |
« Odgovor #100 : 15. Srpanj 2010. 09:12:17 » |
|
Zahvalio bih se svima koji su napisali svoje tekstoe na ovu temu ,neki za ,a neki protiv .Za pojedine se ne može komentarisati ,jer bilo bi glupo da pišu protiv sebe.Ali svako ima pravo na svoje mišljenje i nitko mu ne brani iznjeti ga.Ja ne mislim ništa više pisati na ovu temu jer bi se samo ponavljao kako mi je napisala jedna PAMETNA GLAVA i u pravu je,tko je skužio, skužio a tko nije njegov problem.Bit je bila da se ukaže na nepravilnosti i nekorektan tretman među klubovima ,Što pridonosi sve napetijim odnosima i odlaskom vozača i to nije dobro.Za mene svi su isti bez obzira jesam li dobar ili ne sa njihovim čelnicima ,a djeca su za mene sva ista bez obzira na imena i klubske predznake.Da skratim HVALA na velikom broju tekstova podrške koji su došli na PM ,HVALA na komentarima i neka mi ne zamjere vozači jer oni nemaju baš nikakve veze sa ovim što se dogodilo u Rasinji. Nadam se da će do promjena doći naravno na bolje ! Lijep pozdrav od Zorana Nožinića i X-TREAM KLUBA BROD !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Veks
250cc

Spol: 
|
 |
« Odgovor #101 : 15. Srpanj 2010. 09:55:59 » |
|
Opet mi nisi odgovorio tko je vraćen sa predstartnog prostora za trideset sekundi,Tko ?  Na europskom u NJemackoj vozac je dolazio u predstartni prostor, i doslovno njemu pred nosom su spustili rampu da ne moze uc. Meni se u Sloveniji u Semicu dogodila ista stvar. Popravljali smo motor i krenuo sam u predstartni prosttor i 15metara prije nego sam uso u predstartni prostor zatvorila se rampa. isto tako, iza mene je doso slovenac, domaci vozac na stazi, kojem je bilo bitno vozit zbog bodova, i nisu ga pustili... eto i nikad nije bilo problema. vratio sam se u box i nisam se iso nikam tuzakat...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: 15. Srpanj 2010. 09:59:58 Veks »
|
Evidentirano
|
Yamaha YFZ 450 ->Akrapović
|
|
|
|
LORD
|
 |
« Odgovor #102 : 15. Srpanj 2010. 10:02:04 » |
|
Veks,ja se slažem s tobom i razumijem te ali daj mi reci zar nebi trebalo bit po pravilniku od početka?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
yozha
|
 |
« Odgovor #103 : 15. Srpanj 2010. 11:11:31 » |
|
da sve po pravilniku, ako gledamo tako onda je potez isključenja opravdan samo je razlika što se u ovom slučaju radi o djeci od 10-tak godina, i po mom subjektivnom mišljenju je trebalo pustiti ih ako već treba sankcija, onda neka bude prema klubu kojem djeca pripadaju, jer ono što su ti klinci doživjeli tamo pamtit će cijeli život
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
LOTUS